måndag, februari 05, 2007

Bloggar

Jag hittade en amerikansk blogg som på ett utmärkt sätt diskuterar vilka konsekvenser det ursprungliga upplysningstänkandet skulle få om det tillämpades på dagens biotekniska och biomedicinska frågeställningar. Jag gillar människor som är beredda att stå för konsekvenserna av sina åsikter.
--------------------------
Apropå bloggar hoppas jag att utrikesministern fortsätter skriva på sin engelskspråkiga blogg och inte helt övergår till den svenska. Det finns givetvis ingenting självklart i att en svenskspråkig blogg måste vara mindre reflekterad än en engelskspråkig, men i det här fallet är skillnaden markant. Politiker som personligen ger tänkvärda kommentarer kring världsläget direkt till medborgarna är alltför sällsynt.

4 kommentarer:

David Högberg sa...

Hmm, länken till den där amerikanska bloggen ter sig vara trasig.

Sophia B sa...

Det där får du göra om. Bloggen http://synpunkter.blogspot.com/JAG finns inte :) Laga länken! Nyfiken!

Tobias Harding sa...

Tack. Så går det bestämt när man kopierar och klistrar in utan att riktigt kolla vad man håller på med. Typiskt nog kan jag inte öppna den bloggen just nu, men jag skall snarast möjligt uppdatera det här igen så att länken inte bara går till bloggen utan också till den kommentar till franskt upplysningstänkande som fick mig att lägga ut den.

Tobias Harding sa...

Åtgärdat.